PSİKİYATRİ HEMŞİRELİĞİ EĞİTİMİ VE UYGULAMASINDA NEREDEYİZ?

Değerli Üyelerimiz,
Karabük Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği Anabilim Dalı ve Psikiyatri Hemşireleri Derneği iş birliği ile düzenlenecek “Psikiyatri Hemşireliği Eğitimi ve Uygulamasında Neredeyiz?” çalıştayı 19-20 Eylül 2024 tarihlerinde dünya miras kenti Safranbolu’nun da içinde yer aldığı eşsiz doğa güzelliklerine sahip Karabük’te gerçekleştirilecektir. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılının ilk yılında psikiyatri hemşireliği eğitimi ve uygulamasında gelinen noktayı konuşacağımız, ruh sağlığı ve psikiyatri hemşireliği lisans ve lisansüstü eğitimleri ile uygulamasında yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerini değerlendireceğimiz çalıştaya tüm meslektaşlarımızın katılımlarını bekler, birlikte olmaktan onur duyarız.

Doç. Dr. Nevin ONAN                                                                                             Doç. Dr. Gül DİKEÇ
Karabük Üniversitesi                                                                                               Psikiyatri Hemşireleri Derneği

Yer: Karabük Üniversitesi 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonu
Adres: Karabük Üniversitesi Teknoloji Fakültesi